ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی را می توانید از نزدیکترین کنسولگری ترکیه در کشور خود به دست آورید. جهت دریافت ویزای دانشجوی شما نیازمند داشتن "نامه قبولی" از یک دانشگاه ترکیه، فرم تکمیل شده درخواست ویزای دانشجویی و یک گذرنامه معتبر می باشید. شما باید قبل از ورود به ترکیه ویزای دانشجویی گرفته باشید. پس از ورود به ترکیه قادر به دریافت این ویزا نخواهید بود.

توجه داشته باشید که تاریخ انقضاء گذرنامه ی شما طولانی تر از مدت اقامت تان در ترکیه باشد. محدودیت زمانی شما در ویزای شما مهر خواهد شد، هر چند ممکن است با توجه به مدت تحصیل خود بتوانید ویزای دانشجویی را تمدید کنید.

کار برای کسانی که با ویزای دانشجویی وارد ترکیه می شوند غیر قانونی می باشد. اما بنابه تغییراتی که اخیرا در قانون کار اعمال دانشجویان می توانند تا سقف 24 ساعت در ماه کار کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید:

http://gostudyinturkey.com/useful-info/10619-residence-work-permit

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی:

·         گذرنامه معتبر (تاریخ انقضاء نباید زودتر از یک سال باشد)

·         تکمیل فرم درخواست ویزا که از سفارت و یا کنسولگری ترکیه گرفته اید

·         هزینه ویزای دانشجویی که غیر قابل استرداد می باشد (قیمت ها با توجه ملیت تغییر می کنند)

·         نامه قبولی از دانشگاه ترکیه

·         عکس گذرنامه ای

جهت کسب اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک نمایید:

http://www.konsolosluk.gov.tr/tr/en/start.aspx

اجازه اقامت

علاوه بر ویزای دانشجویی، شما همچنین نیازمند اجازه اقامت در ترکیه جهت زندگی در این کشور می باشید. داشتن اجازه اقامت این اجازه را برای شما فراهم خواهد کرد که بتوانید بدون نیاز به پرداخت دوباره هزینه ویزا، از این کشور خارج شده و دوباره داخل شوید. شما باید حداکثر تا یک ماه بعد از ورود به خاک ترکیه نسبت به دریافت اجازه اقامت از وزارت امور خارجه ترکیه واقع در یکی از پایگاه های پلیس محلی اقدام نمایید (در اینجا ممکن است لینکی برای استانبول پیدا کنید). در اینجا به شما یک دفترچه اجازه اقامت داده می شود. توجه داشته باشید که این مجوز دارای تاریخ انقضاء بوده و باید قبل از انقضاء تمدید شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اجازه اقامت:

·         گواهی اشتغال به تحصیل امضا شده از سوی دانشگاه که نشانگر اشتغال به تحصیل شما در آن دانشگاه باشد.

·         هزینه صدور دفترچه اجازه اقامت

·         اصل گذرنامه به همراه ویزای دانشجویی

·         کپی گذرنامه. فتوکپی از این صفحات گذرنامه: صفحه دارای عکس شما، صفحه دارای آخرین مهر ورود، صفحه ای که در آن اعتبار و تاریخ انقضای گذرنامه درج شده است.

·         4 قطعه عکس اندازه گذرنامه ( 6*4)

·         چنانچه قبلا اقدام به دریافت اجازه اقامت کرده اید اصل دفترچه اقامت و کپی از تمامی صفحاتی که دارای مشخصات می باشند.

توجه: در صورت فقدان دفترچه اقامت شما موظف به آگاه ساختن مراجع مرتبط و اقدام جهت دریافت دفترچه اقامت جدید ظرف 15 روز می باشید. در صورت تغییر آدرس یا دانشگاه بلافاصله مراجع مرتبط را مطلع سازید.

اطمینان حاصل نمایید که همیشه یک کپی از پاسپورت و دفترچه اجازه اقامت همراه داشته باشید. در صورت فقدان و یا به سرقت دفترچه اقامت، با در دست داشتن این کپی شما می توانید جهت اخذ دفترچه جدید اقدام نمایید.

منابع:

·         شورای آموزش عالی ترکیه

·         مرکز آموزش و پرورش اتحادیه اروپا و برنامه های جوانان ترکیه

·         دفتر بین المللی دانشگاه بیلگی استانبول

·         دانشجویان بین المللی دانشگاه قدیر هاس

·         دانشجویان بین المللی دانشگاه استانبول آیدین

·         دانشجویان بین المللی دانشگاه اوزیگین

·         دانشگاه سابانجی - اطلاعات برای دانشجویان بین المللی

·         دفتر بین المللی دانشگاه اکان

·         دفتر روابط بین الملل دانشگاه بوغازیچی

Təhsil Axtarmaq

Universitetin tipi

Üniversitet Adı

Şəhər

Kateqoriya

Şöbələr


Interviews with Turkish University Executives